Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Kam cestovat během prosince a ledna

Vánoce mimo domov?

🌟 Praha, Česká republika: Procházet se po krásně vyzdobených ulicích, podívat se na Vánoční trhy a ochutnat tradiční Vánoční cukroví. Prosinec je chladný s průměrnými teplotami kolem 0°C až 3°C. V lednu je ještě chladnější, s teplotami kolem -5°C až 2°C.

❄️ Krkonoše, Česká republika: Užijte si lyžování, procházky v krásném zimním prostředí a relax v pohodlných penzionech. V zimě je zde stabilní sněhová pokrývka, teploty mohou klesnout až na -10°C až -15°C.

🌴 Zanzibar, Tanzanie: Romantické pobytové domy, plážové relaxy a nezapomenutelné zážitky v exotickém prostředí. V prosinci a lednu je teplé a suché počasí s teplotami kolem 27°C až 35°C.

🏖️ Dominikánská republika: Přijďte si užívat slunečné pláže, karibské drinky a pohodové atmosféry bez Vánočního shonu. Prosinec a leden jsou teplé s teplotami kolem 23°C až 30°C.

🏔️ Alpy, Evropa: Romantické výlety na horách, lyžování a relax ve stínu alpských vrcholků. Prosinec a leden jsou chladné a sněhové s teplotami kolem -6°C až 3°C.

🌍 Dubaj, Spojené arabské emiráty: Zimní sporty, plážové procházky a nádherné výhledy na město. Prosinec a leden jsou teplé a suché s teplotami kolem 20°C až 25°C.

🌆 Vídeň, Rakousko: Krásné vánoční trhy, historická architektura a bohatá kultura. Prosinec a leden jsou chladné s teplotami kolem -2°C až 3°C, často se sněhovou pokrývkou.

🏰 Edinburgh, Skotsko: Tradiční vánoční trhy, hrad a slavnosti Hogmanay na přivítání Nového roku. Prosinec a leden jsou chladné s teplotami kolem 1°C až 5°C.

🏝️ Maledivy: Tropický ráj s bílými plážemi a křišťálově čistou vodou. Sledování ryb v okolí ostrovů. Prosinec a leden jsou teplé a suché s teplotami kolem 25°C až 30°C.

🏜️ Marrákeš, Maroko: Historické město plné bazarů a exotické atmosféry. Prosinec a leden jsou mírné, s teplotami kolem 10°C až 20°C.

🏞️ Reykjavík, Island: Úchvatné ledovce, gejzíry a polární záře. Prosinec a leden jsou chladné s teplotami kolem -1°C až 4°C.

🏙️ New York, USA: Velkolepé vánoční trhy, bruslení v Central Parku a slavnostní atmosféra. Prosinec a leden jsou chladné s teplotami kolem -3°C až 5°C.

⛷️ Aspen, USA: Luxusní lyžařské středisko s nádhernými sjezdovkami. Prosinec a leden jsou chladné s teplotami kolem -10°C až 2°C.

🌇 Sydney, Austrálie: Slavný ohňostroj na Nový rok, letní počasí a pláže. Prosinec a leden jsou teplé s teplotami kolem 20°C až 26°C.

🕌 Istanbul, Turecko: Historická města, trhy a bohatá kulturní scéna. Prosinec a leden jsou mírné s teplotami kolem 8°C až 14°C.

 

S sebou určitě přibalte výhodné cestovní pojištění do nás! 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.