Pokud se vám informace nezobrazují správně, klikněte zde
Na dovolenou zvolte balíček cestovní pojištění "Letadlem" nebo "Autem"
+ navíc dárek (balík energetických drinků)
Kalkulačka cestovního pojištění
Kalkulace je zcela nezávazná. 100% online sjednání - na PC, mobilu či tabletu.

Balíček "Letadlem"   dárek drinky


Pokud letíte do zahraničí letadlem, tento balíček nabídne rozšířenou asistenci pro případ problémů během letu (zpoždění letu, zrušení letu, odepření nástupu na palubu, zmeškání navazujícího letu v důsledku zpoždění letu, snížení dopravní třídy). S limitem u léčebných výloh 5 000 000 Kč.

Pojišťovna po vašem nahlášení potíží zjistí, v čem spočívají komplikace, co je důvodem zrušení letu, kdy je k dispozici další spoj, v případě potřeby zajistí též dopravu do hotelu, ubytování, vyzvednutí a odvoz zpět na letiště. Pokud je to možné, bude za vás vymáhat i odškodnění za zpoždění letu.

Součástí služby je také aktivní asistence v případě problémů se zavazadly (rozbité, poškozené, nedoručené zavazadlo).

Balíček "Autem"   dárek drinky


Speciální balíček pro případ, že cestujete do zahraničí autem. S limitem u léčebných výloh 5 000 000 Kč.

Prostřednictvím asistenční služby pojišťovny je zajištěna oprava vozidla, jeho odtah, vyproštění, nebo v případě potřeby i přistavení náhradního vozidla. Pokud je vaše vozidlo neopravitelné v místním servisu v rozumném čase, postará se pojišťovna o přistavení náhradního vozu, kterým můžete v cestě pokračovat (max. 5 dnů). Náhradní vozidlo pak může klient vrátit v ČR až po skončení dovolené. Asistenční služba přitom mezitím vyřeší odtah klientova nepojízdného vozidla zpět do ČR, a to ze všech destinací v Evropě.

Dárek balík energetických nápojů


Při sjednání výše uvedených balíčků cestovního pojištění na www.POJISTENI.cz s pojistným alespoň 200 Kč získáte balení 24 ks energetických nápojů. Platí pro pojištění objednaná a zaplacená do 15.8.2019. (podrobné podmínky akce)
Vyzkoušejte si nejmodernější způsob sjednávání pojištění. U nás vše 100% on-line a v klidu z pohodlí domova, bez chození do pojišťovny a bez otravných telefonátů, kde vám budou nutit produkty, o které nemáte zájem.

Na www.POJISTENI.cz si nezávazně porovnejte nabídky několika pojišťoven a sami si vyberte, co je pro vás nejvhodnější. V případě potřeby samozřejmě s výběrem poradíme.
 
Pojištění nemovitosti a domácnosti   až -40%
Zabezpečte si svůj dům, chatu a domácnost před nenadálými situacemi. Pojištění majetku vás ochrání před přírodními živly, nehodami, škodami způsobenými poruchami, krádežemi, vandalismem aj.
Kalkulačka
 
Pojištění odpovědnosti zaměstnance
Pro případ škody, kterou způsobíte svému zaměstnavateli (tzv. pojistka na blbost). Pojistíme téměř všechny profese, včetně řidičů z povolání.
Kalkulačka
 
Úrazové pojištění   -50% pro děti
Pojistěte se pro případ následků zranění při úrazu
Kalkulačka
 
Pojištění právní ochrany
Právník do auta - odborná pomoc při právních sporech v souvislosti s provozem vozidla
Kalkulačka
Největší nabídka online pojištění v ČR:
Vše, co na webu nabízíme, probíhá v opravdovém on-line režimu a výsledkem je opravdová smlouva (žádná teoretická kalkulace, kterou bychom následně ladili po telefonu).
Zaujala Vás naše nabídka? Těšíme se na Vaše objednávky, které vyřídíme bleskovou rychlostí s maximální péčí a za minimální cenu.
S přáním hezkého dne,

Tým POJISTENI.cz

Provozovatel:
www.POJISTENI.cz, a.s.
Masarykova 1230
373 41 Hluboká nad Vltavou
IČ: 28070283
Zapsáno v OR u KS v ČB od 4.9.2007 pod s.z. B/1622
Registrace u ČNB:
- pojišťovací agent (reg. č. 067510PA)
- pojišťovací makléř (reg. č. 067511PM)

E-mail: info@pojisteni.cz
URL: www.pojisteni.cz
tel: (+420) 380 999 777
Toto je obchodní sdělení v souladu se zákonem 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Toto sdělení vám bylo zasláno na základě sjednání pojištění (oprávněný zájem) či přihlášení k odběru novinek (souhlas) na www.pojisteni.cz.

Nepřejete si přijímat naše obchodní sdělení? Odhlásit odběr obchodních sdělení od www.POJISTENI.cz, a.s.